Hoeveel mensen hebben niet last van dat kleine duiveltje dat op hun schouder zit? Hij komt regelmatig opzetten en weerhoudt je van je doelen!
Je bent gefocust om hard te trainen en je volgt je voedingsplan heel nauwkeurig. Maar dan ineens komt dat kleine duiveltje naar boven zorgt ervoor dat jij je niet meer kunt focussen.

In veel gevallen is de stem van de duiveltje de oude jij. De oude jij waar je van los wil komen. Voor je het weet heeft dat kleine stemmetje de controle overgenomen. Het vertelt je dat je moet gaan feesten, slechte voeding tot je mag nemen, een keer een training overslaan geen ramp is en om meer tijd met je ‘vrienden’ door te brengen die je in de eerste plaats al van je doel weerhielden.

We kunnen wel stellen dat veel mensen niet kunnen anticiperen wanneer dat duiveltje probeert om de controle over te nemen. Je bent er gewoon niet op voorbereid en het duiveltje praat je graag aan dat je ‘je oude gewoonten wel weer verdient’.

Maar onthoudt goed, dat de oude jij er een hele lange tijd was en dat het gewoon simpelweg tijd kost om te veranderen. Ook is het zo dat je je niet kan verstoppen voor je oude gewoontes. Zie het als een uitdaging om deze oude gewoontes te overwinnen, dit zal elke keer een stukje makkelijker gaan!

Om de mensen te helpen die dit ervaren hebben wij van RDSC vijf vragen geformuleerd die je jezelf kunt stellen, elke keer als dat duiveltje de controle probeert over te nemen;

  1. Hoe ver zijn je oude vrienden in het behalen van hun gezondheid- en fitness doelen? (Als ze er al eentje hebben)
  2. Waar doe je dit allemaal voor? (We hopen dat je dit voor jezelf zegt)
  3. Zijn de mensen waar je vroeger mee omging ergens dichtbij jou in het leven dat je voor ogen hebt?
  4. Zijn de mensen waar je nu meer mee omgaat, meer de persoon die jij ook graag wilt zijn?
  5. Hebben de mensen waar je nu mee omgaat dezelfde waarden en normen als jij?

Deze vijf vragen zullen jou bevestigen waarom jij dit wilt en waarom jij dit doet. Blijf sterk bij de gedachte waarom dit zoveel voor jou betekent. En elke keer dat je dit doorstaat, kom je er weer sterker uit! Niemand komt ergens in het leven zonder enige vorm van opoffering!

Ervaar jij bovenstaande en wil jij graag hulp, omdat het je alleen niet lukt?
Laat in dat geval een bericht achter en wij nemen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 06 20 50 54 29.