Small group training

Small Group Training

Elke 6 weken veranderen de oefeningen weer, wat het lekker uitdagend houdt. Je bent van harte welkom samen met je maatje of alleen!

Small group training

Small Group Training omgeving Apeldoorn 

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Training wellicht beter bij jouw. Hier aan de Rijksstraatweg 24A in Wilp, staat lekker in je vel zitten hoog in het vaandel. Met de Small Group Training van Raymond Dirksen Strength & Conditioning sport je in een beperkte groep en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. De motivatie die jij nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen en jezelf steeds weer opnieuw uit te dagen. 

Waarom Small Group Training?

Je ervaart bij de Small Group Trainingen van Raymond Dirksen Strength & Conditioning de voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Small Group Training is voor iedereen weggelegd die, opzoek is naar gezelligheid binnen het bewegen. Samen bewegen, doelen behalen en elkaar motiveren. Een team een taak! De Personal Training is voor iedereen toegankelijk van 16 jaar en ouder. 

Uitdagende Small Group Training Apeldoorn

Onze Small Group Trainingen in Wilp zijn voor iedereen die liever in groepsverband traint, maar niet wil opgaan in de massa. De Small Group Trainingen van Raymond Dirksen Strength & Conditioning bestaan uit een uitdagend circuit van 8 verschillende oefeningen, waarbij je werkt in tweetallen binnen een groep van maximaal 16 personen. De focus ligt op kracht, conditie en spiermassa opbouwen, waarbij je persoonlijk aandacht krijgt van de personal trainer. Uniek is dat wij naast oefeningen met het eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van CROSSFIT®- en STRONGMEN-onderdelen.

Resultaten met Small Group Training

Welke resultaten kun je precies behalen met Small Group Training?  De resultaten die je gaat behalen met de Small Group Training van Raymond Dirksen Strength & Conditioning zijn je persoonlijke doelen. Iedereen spoort voor zijn eigen reden en behaald die bij Raymond Dirksen op zijn eigen manier. Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning wordt je meer dan alleen ondersteund bij je persoonlijke doel(en). Wij gaan ervoor zorgen dat jij je duurzame resultaten gaat boeken voor jezelf! Het enige wat jij hoeft te doen, is de eerste stap te zetten en vanaf daar zorgen wij van Raymond Dirksen Strength & Conditioning ervoor dat jij en anderen gemotiveerd blijft om het beoogde resultaat te behalen.

Welke resultaten je o.a. kunt behalen met de Small Group Training:

  • Afnemen vetmassa
  • Verlagen bloeddruk
  • Calorieën verbranden
  • Spiermassa opbouwen
  • Positieve werking tegen veroudering
  • Versterken van je hart, waardoor de kans op hartkwalen afneemt
  • Optimale doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd
  • Goede werking tegen rugklachten en RSI door sterkere spieren
  • Plezier in bewegen!

Tarieven en tijden

Small group training

De small group trainingen zijn geschikt vanaf 16 jaar en vinden plaats op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Je dient 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Een small group training duurt 60 minuten.

Prijzen zijn exclusief 9% btw.

Losse les

Per les betaal je € 13,50

10 lessen

Bij afname van 10 lessen betaal je € 11,00

Wil jij meedoen aan onze small group trainingen in omgeving Apeldoorn?

Neem dan snel contact op met Raymond Dirksen Strength & Conditioning! Je bent altijd welkom voor een gratis proeftraining. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.