Sportmassage

 

Sportmassage

Sportmassage omgeving Apeldoorn 

Hier in onze vestiging in Wilp kun je niet alleen small group training, bokszaktraining, personal training en voedingsadvies volgen maar ook sportmassages krijgen. Door middel van de unieke Mylogenics methode toe te passen, een relatief nieuwe behandelmethode waarbij direct resultaat centraal staat, worden uw fysieke klachten op de goeie manier verholpen. In combinatie met de effectieve persoonlijke trainingen in Wilp zorgt dit voor een juist en duurzaam herstel. Met de deskundige trainers van Raymond Dirksen Strength & Conditioning zijn uw fysieke klachten in goeie handen.

Sportmassage Mylogenics omgeving Apeldoorn

De Mylogenics methode is het paradepaardje van Overload Worldwide. Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test – en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. De Mylogenics methodiek is gericht op preventie, prestatieverbetering en behandeling gebasseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.  Zo worden onder andere de meeste succesvolle en effectieve technieken van diverse myofasciale methoden gecombineerd met die van Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine en Manual Concepts. Omdat deze professionele methodiek uit meerdere componenten bestaat resulteert dit vaker tot direct succes en is succesvol als sportmassage Apeldoorn.

Sportmassage van essentieel belang

Ontstaat er last van schouder-. knie-, nekklachten of andere ongewilde klachten? Dan kan dit een belemmering zijn voor je dagelijkse bewegingen. Probeer hier proactief op te anticiperen met de sportmassage van Raymond Dirksen Strength & Conditioning. Ik zeg altijd zelf: liever voorkomen dan oplossen. De sportmassages in Wilp van Raymond Dirksen bieden vaak de proactieve aanpak om het plezier te behouden of terug te krijgen in vrij bewegen. Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning staat direct resultaat centraal. Spierklachten ontstaan op het moment je je lichaam overbelast, eenzijdige beweging, verkeerde houding, blessures, druk of spanning hebt. Deze pijntjes beginnen vaak erg klein en zijn gehuld in een onschuldig jasje, maar laat je daar door niet strikken. Deze pijntjes lopen vaak op tot een langdurige blessures, die vervolgens in een langere revalidatie resulteren. Dat wil natuurlijk niemand!

De sportmassage in Wilp die precies bij jouw past

Zekerheid en garantie, dat is wat de Mylogenics-behandelingen van Raymond Dirksen Strength & Conditioning te bieden heeft als sportmassage in Wilp. Mylogenics-behandelingen is een unieke en effectieve ingreep die alleen toepasbaar is op een selectief aantal klachten: Golfarm, Tennisarm, Knieklachten, Enkelblessures, Lage rugklachten, Schouderklachten, Achillespeesontstekingen, Diverse peesontstekingen, Peesontstekingen aan de biceps, Slijmbeursontstekingen en pijn tussen de schouderbladen. Door de deskundige trainers van Raymond Dirksen Strength & Conditioning, weet je zeker dat je in klachten verholpen worden en je op korte termijn weer zonder zorgen vrij kan bewegen. 

Klachten bij Mylogenics

Mylogenics-behandelingen zijn met name geschikt bij de volgende klachten:

R

Golfarm

 
R

Tennisarm

 
R

Knieklachten

 
R

Enkelblessures

 
R

Lage rugklachten

 
R

Schouderklachten

 
R

Achillespeesontstekingen

 
R

Diverse peesontstekingen

 
R

Peesontstekingen aan de biceps

 
R

Slijmbeursontstekingen

 
R

Pijn tussen schouderbladen

 

Wil je gebruik maken van onze sportmassage in omgeving Apeldoorn?

Neem gerust contact op met Raymond Dirksen Strength & Conditioning voor nadere informatie over de Mylogenics-methode. Wij zijn prima bereikbaar vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld.