Sportmassage Deventer

Raymond Dirksen Strength & Conditioning verlost jou van pijnlijke spierklachten met een sportmassage in Deventer. Een verkeerde houding, overbelasting of een blessure kunnen zorgen voor spierklachten. Met een sportmassage verlicht je de pijn en verhoog je de mobiliteit van je lichaam. 

Sportmassage

Een sportmassage in Deventer bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning

Voor professionele sportmassages in Deventer kan je aankloppen bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van Mylogenics. Dit is een relatief nieuwe manier van sportmassages en levert direct resultaat. Het is een samenstelling van de effectiefste technieken van diverse behandelmethoden. De focus ligt hierbij op behandeling, preventie en prestatieverbetering. Door de combinatie van Mylogenics en een trainingsschema zorg je voor het juiste herstel.  

Trainingen

Voor ieder wat wils op het gebied van training bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning. Bij ons zijn de volgende trainingen te volgen: bokszaktraining, small group training en personal training. Met bokstraining sport je high intensity, deze hoge impact heeft positieve effecten op zowel conditie, spieropbouw als vetverbranding. Train je liever op een manier waar jouw persoonlijke doel centraal staat? Dan is personal training de perfecte trainingsvorm voor jou. Gaat je voorkeur uit naar sporten in groepsverband? Volg dan onze small group training. Kortom wat je ook zoekt in je work-out bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning vind je het. 

Voedingsadvies

Voeding is een belangrijk onderdeel bij het behalen van fysieke doelstellingen. Daarom voorzien wij jou graag van voedingsadvies helemaal op maat. Wij houden altijd vast aan vijf kenwaarden: bewustwording, denken, handelen, slechte gewoontes en gedragsverandering. Wij maken voor iedere doelgroep voedingsadvies, deze is gebaseerd op de juiste hoeveelheid macro- en micronutriënten. Macronutriënten bestaan uit eiwitten, vetten en koolhydraten en micronutriënten zijn mineralen en vitaminen. Voor wij voedingsadvies geven beginnen wij met een nulmeting waar wij kijken naar jouw bewegings-, voedings-, en slaappatroon. Met de juiste handvaten eet jij gezond én lekker.

Bereik het maximale 

Ga voor een gezonde en fitte versie van jezelf door een goede combinatie van training, voeding en behandeling. Onze specialisten helpen je graag met het behalen van jouw doelen. Ben je benieuwd naar wat Raymond Dirksen Strength & Conditioning voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. 

Wil je gebruik maken van onze sportmassage in Apeldoorn?

Neem gerust contact op met Raymond Dirksen Strength & Conditioning voor nadere informatie over de Mylogenics-methode. Wij zijn prima bereikbaar vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.