Afvallen Deventer

Afvallen in Apeldoorn

Afvallen in Deventer

Doorbreek die slechte gewoontes en werk aan de gezondste versie van jezelf. Voor begeleid afvallen in Deventer ben je bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning aan het juiste adres. Met deskundig voedingsadvies en sporttrainingen helpen wij je op een effectieve manier af te vallen en het eindresultaat te behouden.

Begeleid afvallen Deventer

Om op een gezonde manier af te vallen raden wij goede begeleiding aan. Wij voorzien je van professioneel voedingsadvies en zorgen dat je gezond en nog steeds lekker kan eten. Het begint allemaal met een nulmeting, hierin nemen we een assessment af van jouw bewegings-, voedings- en slaappatroon. Het voedingsadvies is volledig op maat en is gebaseerd op jouw lichaamstype en jouw doelen. Wij letten hierbij op een gebalanceerde hoeveelheid aan macronutriënten; oftewel, eiwitten, vetten en koolhydraten. Daarnaast kijken wij naar een juiste inname van vitaminen en mineralen, de micronutriënten. Tijdens het proces houden wij altijd vast aan vijf kernwaarden: bewustwording, denken, handelen, slechte gewoontes en gedragsverandering.

Personal training

Geef jezelf een extra boost met personal training. Een personal trainer geeft die extra motivatie tijdens jouw trainingen. Combineer ons voedingsadvies met training voor het beste resultaat. Personal training is geschikt voor iedere doelgroep en iedere doelstelling. Je wordt uitgedaagd je grenzen te verleggen, dit uiteraard met deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Krijg begeleiding tijdens het hele proces. Onze personal trainers begeleiden je van A tot Z. Ben je nieuwsgierig? Vraag dan een gratis proefles aan en kijk wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Sportschool Deventer

Raymond Dirksen Strength & Conditioning biedt meer dan voedingsadvies en personal training. Train je liever in groepen? Dan kan je kiezen voor onze small group training. Hier train je met een kleine groep van maximaal 16 personen om aan je doelstelling te werken. Voor iets anders dan reguliere fitness kan je bij onze bokszaktraining terecht. Deze high intensity training heeft positieve effecten op je vetverbranding, conditie en spieropbouw. Heb je spierklachten? Dan kan je terecht bij ons voor een effectieve sportmassage. Een sportmassage helpt onder andere bij overbelasting en blessures. Heb je vragen over Raymond Dirksen Strength & Conditioning? Wij beantwoorden graag al je vragen.

 

 

 

Gratis proefles

Ready to go? Meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen.