Afvallen Lochem

Is afvallen in Lochem jouw doel? Dan zit je bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning goed. Bij ons krijg je goede verantwoorde begeleiding op het gebied van afvallen. Door middel van deskundig voedingsadvies en de juiste sportbegeleiding behaal jij op een gezonde wijze jouw fysieke doel. Me​​t onze aanpak behaal je het gewenste resultaat en behoud je dit resultaat.

Hulp bij afvallen Lochem

Als je besluit om af te vallen is het belangrijk dat dit op een gezonde manier gebeurt. Hier hechten wij bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning veel waarde aan. Bij ons krijgt iedereen die met onze hulp wil afvallen in Lochem een persoonlijk voedingsschema. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom beginnen wij met een nulmeting als basis voor het voedingsschema. Op deze manier kan het schema goed worden afgesteld op jouw leefstijl. Tijdens de meting nemen wij een assessment af van jouw bewegings-, voedings,- en slaappatroon. Aan de hand van deze informatie en met een goede balans in macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) als basis stellen wij een schema op. Verder houden wij bij afvallen Lochem altijd vast aan vijf kernwaarden: bewustwording, denken, handelen, slechte gewoontes en gedragsverandering. Samen met jou komen wij tot het gewenste resultaat, een resultaat dat te behouden is.

Meer dan alleen afvallen Lochem

Met alleen goede voeding behaal je niet het maximale resultaat. De gouden combinatie is toch echt regelmatig sporten en gezonde voeding. Daarom is Raymond Dirksen Strength & Conditioning ook in te schakelen voor personal training. Ook hier ontvang je een schema op maat, daarnaast helpt een trainer je met het verleggen van je grenzen. Een uitgebreide intake is onderdeel van de personal training. Op deze manier zijn leefstijl en voeding zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. In het geval van blessures wordt hier natuurlijk altijd rekening mee gehouden tijdens de trainingen. Ben je benieuwd naar onze trainingsmogelijkheden? Vraag dan een gratis proefles aan.

Sporten bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning

Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning kan je naast personal training en voedingsadvies ook terecht voor andere soorten trainingen. Denk hierbij aan small group training en bokszaktraining. Tijdens de small group training sport je in een kleine groep van maximaal 16 personen. Wil je graag een écht intensieve training? Dan raden wij de bokszaktraining aan. Hier werk je zowel aan conditie, kracht en vetverbranding voor afvallen Lochem. Afhankelijk van je voorkeuren kan je bij ons een leuke work-out volgen. Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van afvallen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis proefles afvallen Lochem

Afvallen Lochem? Ready to go? Meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen.