Personal training Deventer

Personal training Deventer

Personal training bij Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning in Deventer is voor iedereen die optimaal resultaat wil behalen en behouden.

 

 

Personal training Deventer
Afvallen in Deventer

Personal training Deventer

Op onze locatie in Deventer kun je – naast small group training, sportmassages, bokszaktraining en voedingsadvies – ook personal training volgen. Eén op één werken aan jouw fysieke doelstellingen onder begeleiding van een professionele coach.  That’s the spirit! De stevig onderlegde personal trainers van Raymond Dirksen Strength & Conditioning zijn volledig toegewijd aan jouw persoonlijke goals. Wij vinden het belangrijk dat jij het optimale uit jouw training haalt. Resultaat behalen, maar ook behouden met een trainingsschema op maat.

Je eigen personal trainer in Deventer

Mensen die gaan sporten hebben vaak een persoonlijk doel. Afvallen, spieren kweken, een gezondere lifestyle. Bewegen zonder de juiste kennis en begeleiding geeft niet het gewenste resultaat. Frustrerend, want je deed juist zo hard je best! Het gevolg is vaak dat deze mensen na enkele weken alweer stoppen met hun work-out. Door doelgericht en op de juiste manier te trainen en eten wordt je fit en bereik je jouw sportdoel in no time. Raymond Dirksen kan je hier van A tot Z in begeleiden. Onze personal trainers in Deventer stellen samen met jou een trainingsschema op – compleet met training, leefstijlcoaching en voedingsadvies – en helemaal afgestemd op jouw behoeften. Met deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je gemotiveerd blijft.

 Begeleid afvallen met personal training Deventer

Bewust zijn van wat je eet en hoe je lichaam hierop reageert. Dat is waar onze voedingsdeskundigen met jou naartoe werken als je kiest voor een personal trainer in Deventer. Voedingsadvies is een belangrijk onderdeel van onze personal training, een gezond gewicht hangt grotendeels samen met een gezond voedingspatroon. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om dit in je eentje voor elkaar te boksen, daarom ondersteunen we je bij begeleid afvallen. Je krijgt deskundig voedingsadvies en een persoonlijk trainingsschema. Dit voedingsadvies is gebaseerd op vijf kernwaarden: bewustwording, denken, handelen, slechte gewoontes en gedragsverandering. Bij begeleid afvallen starten we altijd met een nulmeting. Het voedingsadvies op maat is afgestemd op jouw doelen en bevat de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten (macronutriënten) – gebaseerd op jouw lichaamstype.

Kosten personal trainer

Een personal training sessie van Raymond Dirksen Strength & Conditioning duurt 60 minuten. Je hebt de keuze uit een training voor 1 persoon en een duo personal training voor twee, drie of vier personen. 

Personal training 1 persoon
€ 65,00

Duo personal training
Twee personen € 40,00 p.p. 
Drie personen € 30,00 p.p.
Vier personen € 25,00 p.p.

Gratis proefles

Enthousiast geworden? Meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen.

Zoek jij een goed onderlegde personal trainer in Deventer?

Zet dan de stap naar duurzame verandering met Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning ! Je bent altijd welkom voor een gratis intake. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie Deventer

Borgelerdijk 3 7415 ZN Deventer