Bokszaktraining

bokszaktraining

De personal trainer zorgt ervoor dat de kans op blessures minimaal is en daagt je uit om het trainingsniveau intens te houden.

bokszaktraining in Apeldoorn

Wat is bokszaktraining?

Bokszaktraining is een high intensity training. Het is een multifunctionele training die effectieve gevolgen heeft voor vetverbranding, spieropbouw en het opbouwen van je conditie. Bokszaktraining is te volgen voor jong en oud. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van bokszakken die zijn opgehangen aan het plafond of aan de muur. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van (boks)handschoenen voor het slaan tegen de bokszakken. Het is ook mogelijk om speciale boksschoenen te gebruiken tijdens de trainingen, dit is echter niet noodzakelijk. De bokszaktrainingen worden in de meeste gevallen gehouden in kleine groepen waarbinnen je aan de slag gaat in twee tallen. Op deze wijze kan je elkaar helpen met, bijvoorbeeld, het stilhouden van de bokszak.   

Populaire bokszaktraining in Wilp

Onze bokszaktrainingen worden fanatiek bezocht vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld. Raymond Dirksen Strength & Conditioning in Wilp daagt ook jou graag uit voor een 60 minuten lang durende bokszaktraining, waarin jij het uiterste van jezelf vraagt. Onze bokszaktrainingen worden ervaren als zeer plezierig en zijn uitstekend geschikt om onder meer je algehele conditie te verbeteren. Onder deskundige begeleiding werk je op een uitdagende en plezierige manier aan je conditie. Er wordt gewerkt met technieken uit de bokswereld. Het enige verschil is dat je niet “op” een sparringpartner oefent maar op een bokszak. Je mag altijd contact met ons opnemen voor een eventuele proefles. 

Personal- en Small Group Training

Naast bovenstaande bokszaktrainingen bestaan er ook mogelijkheden voor Personal Training en Small Group Training. Onze Personal training zorgt ervoor dat de kans op blessures minimaal is en daagt je uit om het trainingsniveau hoog te houden naar het niveau dat jij aankan. Small Group Training is voor de personen die het leuk vinden om gezamenlijk te sporten maar wel gezien willen worden zonder te verdwijnen in een grote groep. Het is voor een ieder weggelegd en nodigen je graag uit voor een proefles. 

Resultaten door bokszaktraining

Zoals al eerder benoemd is de bokszaktraining multifunctioneel voor de resultaten. Maar wat bereik je precies met bokszaktraining? Veel! Je kunt bokszaktraining eigenlijk zien als een full-body workout. Onderstaand benoemen we de belangrijkste resultaten tijdens het volgen van de bokszaktrainingen:

 

  • Je ontwikkelt snelheid
  • Je bouwt fysieke kracht op
  • Je krijgt een beter uithoudingsvermogen
  • Je verbrandt in hoog tempo calorieën
  • Je verbetert je algehele conditie
  • Je kunt je energie en stress kwijt
  • Je verstevigt je spieren

Tarieven en tijden

Bokszaktraining

Bokszaktraining is geschikt vanaf 16 jaar en vindt elke dinsdagavond plaats van 20.00 tot 21.00 uur. Iedereen dient 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.

Losse les

Per les betaal je € 13,50.

Een bokszaktraining duurt 60 minuten.

10 lessen

Voor 10 lessen betaal je € 11,00 per les.

Een bokszaktraining duurt 60 minuten.

Wil jij meedoen aan onze bokszaktrainingen in omgeving Apeldoorn?

Neem dan snel contact op met Raymond Dirksen Strength & Conditioning! Je bent altijd welkom voor een gratis proeftraining. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.