Personal training Zutphen

Personal training Deventer

Personal training bij Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning in Zutphen is voor iedereen die optimaal resultaat wil behalen en behouden.

 

 

Personal training Deventer
Afvallen in Deventer

Personal training Zutphen

Raymond Dirksen Strength & Conditioning zorgt voor puur maatwerk met personal training in Zupthen. Ieder lichaam is uniek en precies daarom wordt door onze personal trainers een trainingsprogramma op maat gemaakt, speciaal voor jou. Tijdens personal training werk je een-op-een met een coach aan jouw persoonlijke fysieke doelstellingen. Het draait om het behalen van het resultaat, maar ook het behouden van het resultaat.

Behaal jouw persoonlijke doel met personal training in Zutphen

Bij personal training staat jouw persoonlijke doel centraal. Train je voor een betere conditie? Of draait het bij jou om afvallen en werken aan een beter figuur? Wat jouw doel ook is Raymond Dirksen Strength & Conditioning helpt je bij het behalen van het gewenste resultaat. Een personal trainer in Zutphen geeft jou die extra motivatie tijdens je work-outs. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen terwijl je traint op je eigen manier. Onze personal trainers begeleiden je van A tot Z. Je kan van ons dan ook deskundige begeleiding met persoonlijke aandacht verwachten. Zo weet jij het resultaat, waar jij keihard voor werkt, ook te behouden.

Hoe werkt personal training?

Kies je voor personal training bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning dan begin je met een uitgebreid intake gesprek. Dit gesprek is erg belangrijk voor het opstellen van een plan op maat. Wij kijken waar je staat en waar je heen wilt gaan. Tijdens de intake kijken we onder andere naar: je eetpatroon, slaappatroon, medicijngebruik, gewicht en bloedruk. Bij het opstellen van een persoonlijk plan gaan we verder dan alleen een trainingsprogramma; training, leefstijl en voeding worden optimaal op elkaar afgestemd. Dit zorgt ervoor dat jij op een verantwoorde manier jouw doelstelling behaald. Je personal training afgestemd op jouw lichaam en jouw doelstelling.

Personal training en meer

Raymond Dirksen Strength & Conditioning biedt meer dan personal training. Train je liever in groepen? Dan kan je kiezen voor onze Small Group Fitness. Hier train je met een kleine groep van maximaal 16 personen om aan je doelstelling te werken. Voor iets anders dan reguliere fitness kan je bij onze bokszaktraining terecht. Deze high intensity training heeft positieve effecten op je vetverbranding, conditie en spieropbouw. Verder bieden wij nog sportmassages en voedingsadvies. 

Tarieven personal trainer Zutphen 

Een personal training sessie van Raymond Dirksen Strength & Conditioning duurt 60 minuten. Je hebt de keuze uit een training voor één persoon en een duo personal training voor twee, drie of vier personen. 

Personal training één persoon
€ 65,00

Duo personal training
Twee personen € 40,00 p.p. 
Drie personen € 30,00 p.p.
Vier personen € 25,00 p.p.

Gratis proefles

Enthousiast geworden? Wil je meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op wij staan je graag te woord. 

Zoek jij een goed onderlegde personal trainer in Zutphen?

Zet dan de stap naar duurzame verandering met Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning ! Je bent altijd welkom voor een gratis intake. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie Deventer

Borgelerdijk 3 7415 ZN Deventer