Personal training

personal trainer

Maatwerk personal training omgeving Apeldoorn

Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning in Wilp geen standaard pakketten, maar puur maatwerk. Ieder individu is immers uniek in lichaam en geest. Tijdens een uitgebreide intake nemen we alles met je door. Hieruit rolt een trainingsprogramma specifiek afgestemd op jou, waarbij jouw doelstelling centraal staat, van een betere conditie tot meer energie tot een beter figuur. Je traint op je eigen manier, terwijl wij je uitdagen om je grenzen te verleggen. De bedoeling is dat jij uiteindelijk beter voor jezelf gaat zorgen. Zo ontvangen wij veel drukbezette ondernemers uit regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld, die in korte tijd alles eruit willen halen. Raymond Dirksen Strength & Conditioning is voor iedereen die een optimaal en duurzaam resultaat wil.

Maatwerk personal training Apeldoorn

Foto: duo training

Heb je last van een blessure of gezondheidsprobleem? Dan kunnen wij samen met de behandelend arts een plan van aanpak opstellen.

Intake: training, leefstijl en voedingspatroon

Personal training gaat bij ons verder dan een trainingsprogramma afwerken. In het trainingsprogramma op maat stemmen wij daarom training, leefstijl en voedingspatroon optimaal op elkaar af. Op deze manier werk je op verantwoorde wijze aan jouw doelstelling. Tijdens de uitgebreide intake komen de volgende controlepunten aan bod:

R

Medicatie

 
R

4- of 12-punts vetmeting

 
R

Bloeddrukmeting

 
R

Eetpatroon inclusief stoelgang

 
R

Gewichtsmeting

 
R

Aantal uren slaap per nacht

 
R

9-punts omvangmeting

 
R

Foto’s voor-, zij- en achteraanzicht

 
R

Voedingssupplementen

 
R

Doelstelling

 
R

Aantal stappen per dag

 

Tarieven

Personal training

Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.

Personal training 1 persoon

Tarieven:

  • Personal Training 1 persoon €75.00 
  • Personal Training 2 personen €85.00 
  • Personal Training 3 peronen €95.00

Zoek jij een goed onderlegde personal trainer in Wilp?

Zet dan de stap naar duurzame verandering met Raymond Dirksen Strength & Conditioning! Je bent altijd welkom voor een gratis intake. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.