Sportmassage Zutphen

Sportmassage

Kom ook bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning voor een sportmassage in Zutphen. Naast small group training, bokszaktraining, personal training en voedingsadvies kan je ook sportmassages krijgen. Sportmassages geven wij met de behandelmethode Mylogenics. Hierbij staat direct resultaat centraal om fysieke klachten te verhelpen. Combineer een sportmassage Zutphen met persoonlijke training voor een duurzaam herstel. Met de deskundige trainers van Raymond Dirksen Strength & Conditioning zijn uw fysieke klachten in goeie handen.

Waarom is sportmassage Zutphen belangrijk?

Goed voor je lichaam zorgen is belangrijk. Met een sportmassage Zutphen is dat precies wat je doet. Sommige lichamelijke klachten kunnen je dagelijkse bewegingen belemmeren. Denk hierbij aan schouder-, knie-, nekklachten of andere ongewilde klachten. Spierklachten kunnen op diverse manieren ontstaan: het overbelasten van je lichaam, een eenzijdige beweging, verkeerde houding, blessures, druk of spanning. De pijnen beginnen vaak kleiner maar kunnen oplopen tot langdurige blessures en dat wil je liever niet. Hier kan je proactief op anticiperen door te kiezen voor een sportmassage in Zutphen, want voorkomen is beter dan genezen. Sportmassages zijn een goede oplossing op vrij bewegen te behouden of terug te krijgen.

Sportmassage Zutphen Mylogenics methode

Overload Worldwide introduceerde de Mylogenics methode voor sportmassages. Een methode die wij bij Raymond Driksen Strength & Conditioning hanteren. Het is een revolutionaire test- en behandelingmethodiek dat zorgt voor direct resultaat. De Mylogenics methodiek is gericht op preventie, prestatieverbetering en behandeling gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Verschillende myofasciale methoden worden gecombineerd met Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine en Manual Concepts. Door deze diverse componenten resulteert dit vaker tot direct succes.

Sportmassage Zutphen voor jou

Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning bieden wij zekerheid en garantie op het gebied van een sportmassage Zutphen. Met de Mylogenics-behandelingen zijn toepasbaar op een selectief aantal klachten:

  • Golfarm
  • Tennis arm
  • Knieklachten
  • Enkelblessures
  • Lage rugklachten
  • Schouderklachten
  • Achillespeesontstekingen
  • Diverse peesontstekingen

De deskundige trainers van Raymond Dirksen Strength & Conditioning zorgen dat je klachten verholpen worden en je snel weer vrij kan bewegen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.Klachten bij Mylogenics

Mylogenics-behandelingen zijn met name geschikt bij de volgende klachten:

R

Golfarm

 
R

Tennisarm

 
R

Knieklachten

 
R

Enkelblessures

 
R

Lage rugklachten

 
R

Schouderklachten

 
R

Achillespeesontstekingen

 
R

Diverse peesontstekingen

 
R

Peesontstekingen aan de biceps

 
R

Slijmbeursontstekingen

 
R

Pijn tussen schouderbladen

 

Wil je gebruik maken van onze sportmassage in Apeldoorn?

Neem gerust contact op met Raymond Dirksen Strength & Conditioning voor nadere informatie over de Mylogenics-methode. Wij zijn prima bereikbaar vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.