Afvallen Zutphen

Afvallen in Apeldoorn

Afvallen in Zutphen

Schakel Raymond Dirksen Strength & Conditioning in voor begeleid afvallen in Zutphen. Met deskundig voedingsadvies en goede sportbegeleiding behaal je op een gezonde manier jouw doel. Onze aanpak is gericht op het behalen én het behouden van het gewenste resultaat. 

Hulp bij afvallen in Zutphen 

Wij helpen jou op een verantwoorde en gezonde manier af te vallen. Een groot onderdeel van gezond afvallen is voeding. Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning kunnen wij iedereen voorzien van een persoonlijk voedingsschema. Om dit schema goed af te stemmen op jouw leefstijl beginnen wij altijd met een nulmeting. Hierin nemen wij een assessment af van jouw bewegings-, voedings-, en slaappatroon. Het voedingsadvies is vervolgens opgesteld aan de hand van de juiste balans binnen macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) en micronutriënten (vitaminen en mineralen). Verder houden wij bij afvallen altijd vast aan vijf kernwaarden: bewustwording, denken, handelen, slechte gewoontes en gedragsverandering. Samen met jou komen wij tot het gewenste resultaat, een resultaat dat te behouden is.

Afvallen en sporten

Het beste resultaat bereik je door een goede combinatie van gezonde voeding en sporten. Daarom bieden wij bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning naast voedingsadvies ook personal training. Je krijgt een schema op maat en een trainer die zorgt voor die extra motivatie om je grenzen te verleggen. Net als bij ons voedingsadvies krijg je ook bij personal training een uitgebreide intake. Zo zijn leefstijl en voeding optimaal op elkaar afgestemd. Heb je last van blessures? Dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden tijdens je work-outs. Ben je benieuwd naar onze trainingsmogelijkheden? Vraag dan een gratis proefles aan.

Sporten in Zutphen 

Voedingsadvies en personal training zijn slechts een greep uit de mogelijkheden bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning. Verder bieden wij sportmassages, small group training en bokszaktraining. Onze sportmassages worden gegeven in de vorm van Mylogenics, dit is gericht op behandeling, preventie en prestatieverbetering. Wil jij je persoonlijke prestaties verbeteren, maar train je liever niet één-op-één? Dan is small group training perfect voor jou. Tijdens deze work-out train je in een kleine groep van maximaal 16 personen. Heb je graag een intensieve training? Dan is bokszaktraining een echte aanrader. Met deze training werk je zowel aan conditie, kracht als vetverbranding. Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van afvallen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gratis proefles

Ready to go? Meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen.