Personal training Heerde

Personal training Deventer

Personal training bij Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning in Heerde is voor iedereen die optimaal resultaat wil behalen en behouden.

 

 

Personal training Deventer
Afvallen in Deventer

Personal training Heerde

Raymond Dirksen Strength & Conditioning biedt naast Small Group Fitness, bokszaktraining en sportmassages ook personal training in Heerde. Onder begeleiding van een professionele coach werk je een-op-een aan het behalen van jouw persoonlijke doel. Met de volledige toewijding van onze personal trainers in Heerde helpen wij jou gemotiveerd te trainen voor het gewenste resultaat.

Waarom kiezen voor personal training in Heerde?

Vind je het lastig om je sportdoel in je eentje te behalen? Dan biedt een samenwerking met een personal trainer de oplossing. Bij personal training ontvang je een programma dat helemaal persoonlijk is afgesteld om zo voor een optimale training te zorgen. Tijdens een uitgebreid intake gesprek bespreken we jouw doel en kijken we waar jij nu staat. Op basis hiervan creëeren we een trainingsprogramma op maat. Hierbij wordt naast work-outs ook rekening gehouden met leefstijl en voeding. Kamp jij met gezondheidsproblemen of een blessure? Dan kunnen we samen met de behandelend arts een plan van aanpak opstellen. Door ook deze factoren mee te nemen in het plan behaal jij de beste resultaten. 

Resultaten behalen en behouden met personal training

Het resultaat behalen is één ding, het resultaat behouden is een tweede. Onze personal trainers stellen een realistisch plan op, zodat de resultaten niet van korte duur zijn. Motivatie is een belangrijke factor bij het behalen van doelen. Met een goede dosis motivatie en ervaring zorgen de trainers van Raymond Dirksen Strength & Conditioning dat jij je grenzen verlegd. Als er keihard gewerkt wordt kan zichtbare progressie niet achterwege blijven. Daarom brengen wij door middel van foto’s de progressie goed in beeld. Zo zie je zelf precies hoe ver jij al bent gekomen en werk jij gemotiveerd verder aan een geweldig resultaat. Train je liever met meerdere mensen? Personal training is mogelijk vanaf één persoon tot maximaal vier personen. 

Kosten personal trainer Heerde

Een personal training sessie van Raymond Dirksen Strength & Conditioning duurt 60 minuten. Je hebt de keuze uit een training voor één persoon en een duo personal training voor twee, drie of vier personen. 

Personal training één persoon
€ 65,00
Duo personal training
Twee personen € 40,00 p.p. 
Drie personen € 30,00 p.p.
Vier personen € 25,00 p.p.

Gratis proefles

Enthousiast geworden? Wil je meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op wij staan je graag te woord. 

 

 

Zoek jij een goed onderlegde personal trainer in Heerde?

Zet dan de stap naar duurzame verandering met Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning ! Je bent altijd welkom voor een gratis intake. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie Deventer

Borgelerdijk 3
7415 ZN Deventer