Personal training Apeldoorn

Personal training Apeldoorn

Personal training bij Raymond Dirksen Personal Training Strength en Conditioning in Deventer is voor iedereen die optimaal resultaat wil behalen en behouden.

 

 

Begeleid afvallen met personal training in Apeldoorn

 

 

Kosten personal trainer

Personal training Apeldoorn

Duurzaam resultaat boeken met sporten? Bij Raymond Dirksen Strength & Conditioning, kun je – naast small group training, sportmassages, bokszaktraining en voedingsadvies – ook begeleid worden door een personal trainer. Samen richten we ons volledig op jouw persoonlijke doelen met een trainingsschema op maat. Om aan te komen, af te vallen of voor een totale leefstijlverandering. Resultaat boeken is één, resultaat behouden een stuk lastiger! 

Je eigen personal trainer in Apeldoorn

Opeens heb je het: je wilt 5 kilo afvallen. Je kiest een gangbaar abonnement bij de sportschool en gaat de eerste twee maanden trouw drie keer per week. Maar dan…?  De meeste mensen met een persoonlijk sportdoel vinden het lastig om deze op eigen kracht te behalen. Het eerste begin wil vaak nog wel, maar volhouden kan lastig zijn. Klinkt dit herkenbaar? Raymond Dirksen kan je hier van A tot Z in begeleiden. Onze personal trainers in Apeldoorn stellen samen met jou een trainingsschema op – compleet met training, leefstijlcoaching en voedingsadvies – en helemaal afgestemd op jouw behoeften. Met deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht zorgen we voor de juiste motivatie.

Begeleid afvallen met personal training in Apeldoorn

Trainen is gezond, maar een fit lichaam wil meer! Resultaten die je boekt hangen ook voor een groot deel samen met je voeding. Onze voedingsdeskundigen maken je bewust van wat je eet. Voedingsadvies is dan ook een belangrijk onderdeel van onze personal training in Apeldoorn. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om dit in je eentje voor elkaar te boksen, daarom ondersteunen we je bij begeleid afvallen. Je krijgt deskundig voedingsadvies en een persoonlijk trainingsschema. We starten altijd met een nulmeting waarin we een assessment afnemen van jouw bewegings-, voedings- en slaappatroon. Het voedingsadvies op maat is afgestemd op jouw doelen en bevat de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten (macronutriënten) – gebaseerd op jouw lichaamstype.

Kosten personal trainer

Een personal training sessie van Raymond Dirksen Strength & Conditioning duurt 60 minuten. Je hebt de keuze uit een training voor 1 persoon en een duo personal training voor maximaal vier personen. 

Personal training 1 persoon
€ 65,00

Duo personal training
Twee personen € 40,00 p.p. 
Drie personen € 30,00 p.p.
Vier personen € 25,00 p.p.

Gratis proefles

Ready to go? Meteen starten? Boek een gratis proefles en ervaar wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen.