Voedingsadvies

voedingsadvies
Leefstijl coaching

Deskundig voedingsadvies: gezond én lekker eten

Wil je graag afvallen? Een gezond gewicht hangt grotendeels samen met een gezond voedingspatroon, los van sporten. Juist dat is zo lastig te handhaven in onze maatschappij vol verleidingen. De kwaliteit van voeding is sterk achteruit gegaan in de loop der jaren, veel voedsel is tegenwoordig bewerkt. Wil je de gezonde voedingsproducten eruit filteren, dan moet je bijna zelf voedingsdeskundige zij. De gevolgen van ongezonde voeding zijn niet mis. Door tekorten aan belangrijke vitaminen en mineralen in ons lichaam verzwakt ons immuunsysteem en doet veroudering sneller zijn intrede. Raymond Dirksen Strength & Conditioning in Apeldoorn voorziet jou daarom graag van persoonlijk voedingsadvies.

Intake persoonlijk voedingsadvies

Raymond Dirksen Strength & Conditioning geeft deskundig voedingsadvies aan alle doelgroepen. Voedingsadvies wordt gecombineerd met training, maar kan ook apart worden aangevraagd. We starten altijd met een nulmeting waarin we een assessment afnemen van jouw bewegings-, voedings- en slaappatroon. Het voedingsadvies op maat is afgestemd op jouw doelen en bevat de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten (macronutriënten) – gebaseerd op jouw lichaamstype. Tevens kijken we naar een juiste inname van vitaminen en mineralen – micronutriënten. Ons deskundig voedingsadvies is gebaseerd op vijf kernwaarden: bewustwording, denken, handelen, slechte gewoontes en gedragsverandering.

Wil je meer weten over voedingsadvies door Raymond Dirksen Strength & Conditioning in omgeving Apeldoorn?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over ons deskundig voedingsadvies op maat. Vanuit heel regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld zijn wij uitstekend bereikbaar.