Als specialisten op het gebied van training, voeding en leefgewoontes bestuderen wij van RDSC trends en gemeenschappelijkheden van klanten die wij begeleiden en coachen bij hun persoonlijke doelen. Veelal zijn dit mensen die een drukke baan en een druk sociaal leven hebben en die het belangrijk vinden om zowel mentaal als fysiek fit te zijn of te worden. We zien veel overeenkomsten bij deze mensen, van te weinig beweging tot slechte voeding, een tekort aan slaap etc. Het zit vaak in de gewoontes van mensen!

Het is vervolgens aan ons om deze slechte gewoontes uit hun systeem te krijgen en ze te vervangen door gewoontes waarmee ze hun doel behalen en een gezonde levensstijl creëren. De doelen variëren van afvallen, vergroten spiermassa, lenigheid, goede conditie en natuurlijk een combinatie hiervan. Hierin zijn wij gespecialiseerd; ieder start met een nul-meting (beginpunt), waaruit we vervolgens gaan bouwen. We begeleiden op voeding en training  door middel van een persoonlijk voedingsplan en trainingsplan en fungeren ook als een soort ‘mental coach’. Al met al een hele persoonlijke aanpak. Hiermee ‘installeren’ wij de gewoontes die nodig zijn om ‘in shape’ te komen, fit te worden / blijven en in goede gezondheid te leven.

Hieronder delen wij een lijst met gewoontes die jou helpen om gezond(er) te leven en fit te blijven.

  • Start je dag altijd met een ontbijt dat gebaseerd is op eiwitten.
  • Zie krachttraining als een onderdeel van je leven en niet als een lastige klus die jij elke keer moet doen.
  • Heb een doel / visie en streef dit na! Wat wil jij bereiken? Doe er dan ook alles aan om dit te halen!
  • Zie voeding als een belangrijk onderdeel van je gezondheid. Weet hoeveel, wanneer en wat je tot je moet nemen.
  • Slaap elke nacht 7 a 8 uur onafgebroken.
  • Zie koken en experimenteren met voeding als een leuke en uitdagende bezigheid.
  • Wees bewust van je agenda en maak je voeding desnoods de avond van te voren klaar.
  • Zorg ervoor dat je in een sociaal milieu verkeerd waarin jij je wilt verkeren. Deze sociale omgeving moet jou in staat stellen om gezond te leven.
  • Heb een positieve kijk op het leven.

Wil jij graag een gezonde levensstijl ontwikkelen en hierdoor fit worden/blijven? Maar merk je dat het lastig is om het alleen en op eigen kracht te realiseren…

Laat in dat geval een bericht achter en wij nemen contact met je op, om je hiermee te helpen! Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 06 20 50 54 29.