Een van de succesvolste methoden wanneer het gaat om vetvermindering, is door calorieën toe te voegen in een dieet, ipv ze eruit te halen. Je lichaam heeft namelijk calorieën nodig om van vorm te veranderen. Je cellen, organen, spierweefsel, huid etc. hebben allemaal energie nodig. Wanneer we ons focussen op wat het lichaam nodig heeft (meer energie door meer calorieën te nemen), zul je verbaasd staan wat het lichaam doet. Slaap, energielevels en herstel zullen allen zeer snel verbeteren. En niet te vergeten; je gaat op grote schaal vet verliezen!

Maar hoe werkt dit nu in de praktijk?
Wanneer onze klanten meer energie krijgen door meer calorieën tot zich te nemen, trainen & herstellen ze beter. Ook wordt er meer spierweefsel aangezet; en dit is waar het om draait. Spieren zorgen namelijk voor een hoge stofwisseling, het zijn de organen die het meeste verbranden! Daarom ligt onze focus bij de trainingen ook altijd op de ontwikkeling van spierweefsel / spieren. Dit is ‘the key’ voor optimale vetvermindering.

En het tegenovergestelde is ook waar.
Wanneer men een dieet volgt met een lage calorie inname voelt men zich vaak moe, slap en gestrest. Dit komt doordat het lichaam eigenlijk aan het ‘sterven’ is. Het slaat veel voedsel op in de vorm van vet, als een soort reserve. Uiteindelijk houdt men dit dieet niet meer vol en zie je het zogenaamde jojo – effect; men zet weer aan in gewicht / vet en vaak is dit nog meer dan voor het moment dat men begon met dit dieet.

De meeste klanten die wij Personal Training geven, maken daarom ook gebruik van onze voedingsadviezen.
De klanten starten met een detox die 2 weken duurt. In deze 2 weken wordt het lichaam ontgift en het vetpercentage daalt sterk. Na deze 2 weken volgt er een vetmeting en op basis daarvan wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Onze klanten leren dat goed voedsel en optimale calorielevels belangrijk zijn wanneer zij bezig zijn om hun lichaam te transformeren. Niet omdat wij het ze vertellen, maar omdat ze ervaren dat het werkt!

Wil jij na aanleiding van bovenstaande ook begeleid worden op voeding en wil je je vetpercentage flink omlaag brengen?
Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op om je hierbij te helpen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 06 20 50 54 29.
Door middel van een persoonlijk voedingsadvies en personal training is er meer mogelijk dan je denkt en zul je binnen een aanzienlijk korte tijd grote resultaten behalen!